Ștefan Ciobanu

Un muzician în adevăratul sens al cuvântului: pianist, solist vocal, inginer de sunet.

Ștefan Ciobanu

Ștefan "Tonomatul" Ciobanu este cu adevărat persoana pe care ai dori-o lângă tine, indiferent dacă ești cursant, muzician de studio sau un artist live. A studiat pianul, clapele și tehnicile de armonizare vocală, a lucrat pe vapoare de croazieră ca band leader și pianist, artist one-man-show, solist vocal și chiar Asistent de Director de Croazieră.

La întoarcerea în țara natală, România, a lucrat ca inginer de sunet pentru foarte multe trupe și mulți artiști cunoscuți, a fost band leader în cadrul a două importante show-uri de televiziune și, ca muzician live, a fost orchestrator, organist și backing vocalist pentru mulți artiști români, precum Andra, Connect-R, Pepe, Luminița Anghel, Adrian Enache, Aurelian Temișan și, nu în ultimul rând, pentru magicianul naiului, cunoscut în întreaga lume, Gheorghe Zamfir.

Proiectul "Adriana Vlad Band" i se potrivește lui Ștefan ca o mănușă, pentru că aici își poate pune în valoare toate cunoștințele muzicale, inspirația și experiența acumulate până în prezent, alături de unii dintre cei mai buni muzicieni din România.

Sună-ne
WhatsApp